marți, 11 noiembrie 2014

CONCURS INTERNAŢIONAL DE POEZIE

LUMINA PUBLISHING HOUSE, Stamford,  Connecticut, USA
LUMINA POETRY & LITERARY SOCIETY, Stamford,  CT, USA
ŞCOALA ROMANĂ, Stamford, CT, USA
LITERATURA SI ARTA , ziarul Uniunii Scriitorilor din RM
VOCEA UNIRII, Toronto, CANADA, http://voceaunirii.org/

 CONCURS INTERNAŢIONAL DE POEZIE

Concursul International de Poezie  patriotică şi nu numai “Dr. Nicholas Andronesco – Eternitatea” este  dedicat aniversarii a 97 de ani de la Re Unirea Basarabiei cu Patria România. Poeziile acceptate pot aparţine curentelor literare de la romantism la realism şi suprarealism; de la cunoaşterea empirică la cea postepistemologică.
Pot participa  elevi, studenţi, creatori de poezie  de toate vârstele din întreaga lume. Poeziile vor fi personale şi originale. Limbile de preferinţă în care se pot scrie poeziile sunt: română, engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană. Laureaţii concursului  vor fi premiaţi cu premii băneşti şi Diplome de Excelenţă. Ficare poezie va avea până la 30 de versuri. O antologie cu poeziile reprezentative  va fi editată şi publicată.  Se trimit 4 poezii şi o notă biografică, Curriculum Vitae,  până la 20 martie 2015 la următoarele adrese de email ale membrilor juriului: 

Nicholas Andronesco  -  poet, filosof, fizician, SUA              math.physics2@gmail.com, romanianschool@yahoo.com, scoala.romana@yahoo.com
Nicolae Dabija  - academician, poet, scriitor, editor, Rep.Moldova   n.dabija@gmail.com
Iacob Cazacu -Istrati- istoric, poet, publicist,  Canada                 iacob.cazacu@gmail.com

Vom ţine legătura cu toţi participanţii la acest concurs.

Vă dorim mult succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu