joi, 9 august 2012


- EDITORIAL -

Subiect:    Ce nu stie doamna Merkel

Traian Basescu a fost rechemat in tara, la inceputul anului 1990, pentru a fi propulsat secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Dincolo de micile afaceri (transport marfuri pe post de lest) cu care s-a laudat in repetate randuri la posturile de televiziune, devenise o legenda pentru DIE/SIE, datorita incendierii flotei comerciale franceze in portul Rouen. Motiv pentru care SIE i-a ramas fidel si il sustine, din considerente de afaceri, impotriva natiunii romane, pana in ziua de azi.

A ajuns la timp pentru a putea instrumenta, la adapostul unor ministri de paie, suplimentarea, in defavoarea Romaniei a contractului Airbus, cu 21 milioane de dolari, exfiltrarea ultimilor profesionisti straini care au actionat in 1989 in Romania, in Africa de Sud (Afacerea “Air Antares”), jefuirea TAROM-ului, prin contracte catering, de care a fost acuzat ulterior V.A. Stanculescu (Afacerea “Londra”). A falimentat NAVROM-ul si a vandut pe nimic flota comerciala si de pescuit a Romaniei, a falimentat SNCFR-ul prin intermediul unei rude prin alianta – Necolaiciuc, etc., acoperindu-si urmele prin instalarea la Transporturi, ca ministri, a altor  oameni de paie sau complici (Anca Boagiu, Radu Berceanu).

Politic, a fost mana dreapta a lui Petre Roman, cel pregatit sa ajunga presedintele Romaniei, calitate in care l-a sprijinit pe acesta, prin aducerea in doua randuri a minerilor la Bucuresti, cu garnituri speciale. Cand a devenit limpede ca Petre a pierdut partida, l-a pradat piratereste, furandu-i formatiunea politica si devenind din acel moment aliat al lui Ion Iliescu. In aceasta calitate, a compromis din interior guvernarea CDR, dupa care, drept rasplata, a fost implementat primar al Capitalei in anul 2000, deoarece castigatorul alegerilor, Sorin Oprescu, a fost sfatuit masonic sa cedeze. Ca primar, a dat de gustul marilor afaceri, apropiindu-si oameni gen Popoviciu, Iordache si Constanda, mai nou, Cocos si Oprea. A castigat din invarteli cu terenuri, pacalind inclusiv Ambasada SUA, din asfaltarea in fiecare an a acelorasi strazi sau din ingradirea liniei tramvaiului 41. De baza insa, a prins gustul femeilor, facandu-si un adevarat harem la Primarie, si al marii politici. In fapt si-a gasit adevarata vocatie fiind, din anul 2000 si pana astazi,  intr-o continua campanie electorala, in care-si consuma violenta nativa, rautatea si inclinarea catre intriga. Fara sa fi castigat alegerile, cu complicitatea lui Ion Iliescu si cu sprijinul MISSA macovee, a dat o lovitura de forta, a ocupat Piata Universitatii, ca mesager al defunctei politici portocalii a regimului Bush, si s-a proclamat presedinte in 2004. Marea realizare a primului mandat a fost promovarea in politica a haremului de la Primarie.

Nici in anul 2009 nu a castigat alegerile ci le-a furat, prin razboi de imagine, metoda clasica a utilizarii basarabenilor, carora le-a promis cetatenia, si a altor forte de soc (ulterior trecute prin CEPECA si implementate ca nucleu de presiune si comanda in serviciile militare) care sa duca urnele direct la Glina, inlocuindu-le cu cele déjà pregatite, dar si prin inceputul utilizarii STS in masluirea rezultatelor (Programul “Cobra” al fostului capitan, actualmente general Anisia). In al doilea mandat s-a proclamat “jucator”, adica dictator. Si-a subordonat executivul printr-un om de paie, fara servicii externe in spate, numitul Emil Boc, a dat o lovitura de stat, calcand in picioare Parlamentul, inventand o noua majoritate parlamentara si si-a subordonat cu totul justitia, prin cei trei executanti, de un servilism feroce, Kovesi, Morar si Predoiu. A proclamat ca “statul nu are nici o obligatie fata de cetateni” si, incalcand toate articolele Constitutiei, principiile de drept si legislatia europeana, a declansat in interes personal si strain ofensiva impotriva romanilor. A desfiintat sute de scoli si spitale, distrugand invatamantul si reteaua sanitara, si-a subordonat Armata, facand-o prin intermediul lui Oprea, instrument politic, a destructurat MAI-ul si serviciile, intarind in schimb STS-ul si SPP-ul, i-a transformat in civili pe rezervisti, a declansat ofensiva impotriva functionarilor publici si a lucratorilor la stat, taindu-le salariile cu 49% real, a declansat politica de genocid impotriva revolutionarilor si pensionarilor in general, Guvernul limitandu-le acestora, oficial, dreptul la viata la 6 ani, dupa care urma parasirea “pe cale naturala a sistemului”. Astfel s-a ajuns la o cifra a mortalitatii de 700 de persoane pe zi, potrivit INS. Ca sa se mentina la Putere, a scos la mezat ultimele resurse ale statului – minele, TAROM-ul, CFR-ul, CEC-ul, Posta Romana si tot ceea ce tine de industria energetica, fapt ce explica, alaturi de refuzul de a primi tranzitul gazului rusesc (10 miliarde USD pierderi pe an) si gesturi ca “uitarea” datoriei Germaniei fata de Romania (18 miliarde euro), unele luari de pozitii in favoarea sa in plan international. Si-a constituit servicii proprii de informatii, contrainformatii si presiune, forte paramilitare de interventie, a distrus, prin lege si santaj miscarea sindicala si si-a adjudecat, ca Berlusconi, cvasitotalitatea media, avand déjà sprijinul kominternistilor prezenti in GDS, CNSAS, Uniunea Scriitorilor si alte structuri de tip stalinist.

Cu greu, opozitia civica, manifestandu-se luni de zile, neintrerupt in strada, si opozitia politica (USL) au reusit sa-i smulga Guvernul si Parlamentul. In aceasta situatie, Basescu a apelat la planul de rezerva – lovitura de stat. Avand sprijinul SIE, STS, SPP, DGIPI, ANI, DNA, CC, ICR, CNA, etc., al Procurorului General, in mod deosebit, a trecut la amenintare si santajarea pe fata a opozantilor, a impus pastrarea legilor modificate de el, in scopul blocarii oricarei tentative de demitere si a luat toate masurile pentru boicotarea referendumului:

·         oamenii sai nu au predat, la 31 martie, Autoritatii Electorale Permanente, listele actualizate ale cetatenilor cu drept de vot (diferenta fiind de circa 3 milioane),
·         a impus prin manipulare, frauda si santaj, pragul electoral,
·         a dezlantuit o furibunda campanile media de denigrare a opozantilor cu ajutorul unor slugi gen Cristoiu, Moraru si Turcescu, Pora sau fratii Roncea
·         a declarat oficial boicotul, incalcand Legea partidelor
·         i-a amenintat pe romanii din afara ca isi pierd locurile de munca sau afacerile daca vor vota, a incercat sa-I prosteasca pe cei din interior sa predea buletinele pe motiv ca primesc ajutoarele de caldura (la sate) sau sporuri salariale (minerii) si si-a trimis betivii tupeisti sa-i prosteasca pe liderii europeni.
Demonstrativ, l-a arestat pe Adrian Nastase, pentru o acuza ce nu poate fi probata in cazul lui, ci, mai curand in cazul Elenei Basescu, “printesa” agramata facuta europarlamentar.
De nevoie, toti hotii si complicii din PDL, ca si slugile servile, s-au strans in jurul lui, declansand, de frica puscariei si a oprobiului public, un razboi dement impotriva evidentei si a natiunii romane.

Astazi ii ameninta cu slugile sale de la Parchet pe cei care au … votat sau, facandu-si datoria, au demonstrat falsitatea listelor electorale, acuzandu-i pe toti de frauda, fals, lovitura de stat, , a dus la dementa procedeul hotului care striga … “Hotii!”.

Parasind orice contact cu realitatea, Basescu se afla in faza finala a Lapusneanului. Ne-a insultat in toate felurile, facandu-ne “viermi, ciumpalaci, betivi, prosti”, enervandu-l faptul ca suntem “multi”. Noi nu-l mai vrem dar el vrea sa ne fericeasca in continuare! A gresit insa, tot ca Lapusneanu, relansand formula “De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!”. Practic, amanintandu-i pe toti, de la primar la general sau chestor, cu arestarea si motivand “eu v-am pus”, a demonstrat ca in Romania nu mai exista democratie ci dictatura personala a unui individ capabil sa recurga la condamnari politice. Cel putin, aici conduce exemplul, des repetat, cu Adrian Nastase.

In aceste conditii, este limpede ca Basescu a pierdut partida, dar nu se lasa pana nu distruge tot ce mai poate si nu chinuie oamenii pana in ultima clipa. Este la fel de limpede ca Basescu nu mai este o persoana ci un fenomen antisocial si antidemocratic, debasificarea Romaniei fiind un proces care se impune ca extrem de necesar si urgent, daca dorim restaurarea democratiei si a statului de drept.

Marti, 31 iulie ac, era termenul limita dat de Basescu pentru reintoarcerea lui in forta, in calitate de tiran, setos de data aceasta si de sange, la carma Romaniei. Marti 31 iulie a.c., lovitura de stat a lui Traian Basescu, vizand contracararea demiterii, distrugerea Guvernului si a celor 254 de parlamentari care au votat suspendarea, a esuat! Iar in aceste zile, impotriva tuturor, ca si,  de data acesta, a Europei sau a SUA, duce ultima lupta disperata pentru restauratie, avand de partea sa doar afaceristi fara scrupule, gen Marc Gitenstein, care isi permite sa ne ameninte mai rau decat Drozdenco, dovada ca apartine, mai mult Kominternului si ideii eurasiene a lui Joe Biden, decat democratiei americane.

In ciuda tuturor minciunilor lansate de media si atacurilor sale disperate, suntem insa in masura sa apreciem ca a pierdut partida. Sobolanii sai din zona deconcentratelor au inceput déjà sa paraseasca tara! Se pregatesc Videnii, Cocosii, Bercenii, etc, adica cei care, de peste un an si jumatate, isi transfera averile in afara. Si, undeva, intr-o poseta de 20 000 de euro, este probabil pregatit, déjà, stiletul care-i va da, pe la spate, lovitura de gratie! Basescu a devenit, desi inca nu accepta, Istorie! O istorie hada a unor timpuri demente, in care un individ care a parasit total contactul cu realitatea si bunul simt, a dus un razboi impotriva propriului popor, incapabil sa-i mai asculte ordinele. Fie ca dupa acesta experienta sa avem mintea necesara pentru a distruge toate instrumentele inventate de Basescu pentru sugrumarea democratiei, instaurarea si perpetuarea tiraniei, pentru ca, pe viitor, un astfel de personaj si un astfel de timp istoric sa nu se mai poata produce.

In concluzie, doamna Merkel, degajeaza rapid, pentru ca un vechi proverb romanesc spune ca “Cine se aseamana se aduna”! Si, datorita inabilitatii domniei tale, imaginea Germaniei si a Uniunii Europene de expresie germana s-au prabusit rau de tot in aceasta tara, fata de care aveti datorii substantiale si care mai are inca bogatii de jefuit. Este, prin urmare, in interesul dvs. sa va faceti mea culpa!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu